Политика на поверителност

Информация относно Администратора на лични данни
Наименование: "ИМПЕРИЯ-999 ЕООД"
ЕИК: 204108363
МОЛ: СТЕФЧО СТЕФАНОВ
Aдрес: Перник, ул. "Владайско въстание" №1
E-mail: [email protected]
Телефон.: 0883 23 12 23

Информация относно компетентния надзорен орган
Наименование: Комисия за защита на личните данни
Седалище и адрес на управление: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
Уеб сайт: www.cpdp.bg

Какви видове лични данни събира, обработва и съхранява "ИМПЕРИЯ-999 ЕООД"
При запитване на потребител в уеб сайта – Имена, Телефон за контакт, Имейл адрес, IP адрес, Адрес за доставка
При издаване на фактура – Име на фирма, МОЛ, ЕИК, Адрес на регистрация

Срок на съхранение на личните Ви данни
"ИМПЕРИЯ-999 ЕООД" съхранява всички лични данни за период от 1 година/и или повече в случайте, когато естеството на самата комуникация го изисква, например при продължителни търговски и/или други отношения.

Предаване на вашите лични данни за обработване
https://microgreensfarm.bg индиректно използва и предава част от личните данни на потребителите на трети лица и доставчици, които са:

  • Google Analytics (мониторинг на трафика)
  • SuperHosting BG (хостинг услуга)
  • Hotjar (мониторинг на трафика)

Оттегляне на съгласието за обработване на личните Ви данни (право на изтриване)
Можете да заявите изтриване на Вашите личните данни с изпращането на имейл на адрес [email protected] Задължително е да удостоверите своята самоличност преди да изтрием данните за лицето, за което се отнасят данните.

Политика за използване на бисквитки (Cookie Policy)
https://microgreensfarm.bg използва бисквитки, които са важни за коректната му работа. Посещавайки нашия сайт, Вие приемате използването на бисквитки. Използваме следните видове бисквитки:

Задължителни бисквитки
Тези бисквитки са необходими за коректната работа на уебсайта. Чрез тях например установяваме правилния език, на които да визуализираме сайта.

Аналитични бисквитки
Благодарение на тези бисквитки ние следим посещаемостта на нашия сайт (Google Analytics), кои страници от сайта ни сте разгледали, дали сте посетили сайта ни през мобилно или десктоп устройство, операционна система и др. Чрез тях ние не събираме никаква друга информация за вашите лични данни.

Функционални бисквитки
Тези бисквитки Ви позволяват да използвате пълната функционалност на сайта ни, както и да запомняте предпочитания език на уеб сайта.

Всички бисквитките, които получавате от нашия сайт, могат да бъдат блокирани от браузъра, който използвате. Имайте предвид, че ако ограничите някои видове бисквитки, е възможно сайтът ни да не работи напълно коректно или както би се очаквало.

Scroll to Top
Scroll to Top